Wednesday, April 4, 2012

Diverse pentru trafic

85 EUR/Buc

Dacă ar fi un fotograf din mainstream care să spun că mă gâdilă uneori (nu neapărat pe retină) ar fi Narcis Virgiliu. Acum CF s-ar putea să mă înjure, dar nu e vorba de neapărat valoarea inestimabilă a lucrărilor fotografului. Ca exemplu am apreciat tăria și curajul de a face mami de ce. Nu înțeleg de ce a făcut-o și nici nu cred că au valoare artistică, dar parcă e un salt peste peisaje colorate.

Dar văd asta. Fotografiile se vând cu 85 EUR/Bucată.

Adică pozele cu bețișoare/tigară pe care le-am făcut toți în bucătărie cu două fulgere. Un fel de macro-ul cu albinuța upgradat. What the fuck?

Concluzia - fotografiile de mai jos (copyright eu, am uitat anu) se vând cu 84 EUR/bucata + taxe poștale + VAT. 1 EUR am scăzut pentru că nu sunt fotograf cunoscut, dar nu uitați, sunt color!
Salată de pasiune cu nesimțire


De aproape 8 luni nu am intrat în camera roșie cu WC și nu am declanșat prea mult. În schimb am primit vederi de la gașca de pe lomo.ro care mă întreb cum nu au pus de-o poteră pentru mine având în vedere ce nesimțit am fost. Proiectul este superb (știu că nu e inventat de lomo.ro și mail-art-ul e o poveste veche) din multe puncte de vedere, pe care le voi dezvolta în alt articol.

Azi am de gând să developez cele patru filme trase în ultima vreme. Sau poate mâine.

Soleogra-rebuturi

Am făcut trei soleografii, expuse patru luni. La una cutia era plină de apă, dar hârtia s-a expus chiar așa. Miturile din popor (acum le consider mituri) spun că emulsia ar trebui să se dezlipească. Uite că nu-i așa, deci aveți grijă în ce credeți (hint, hint).

Celelalte două mai mult nu sunt. Le voi posta aici împreună cu buna îndrumare pe care mi-o va da R.D. după ce i le voi trimite pentru a examina unde am făcut rahatu praf (snif). Unii au răbdare să explice ca la proști

Idei

Mă gândesc să mă fac copywriter pentru fotografi. Am vreo 30 de idei scrise, unele mai bune, unele mai proaste, unele schițate unele doar în trei cuvinte.

Fototutorial

Radu Drăgan is back pe fototutorial cu informații dubioase și interesante. Am căutat blog-uri similare în română cu câteva săptămâni în urmă, se pare că e singurul. Nu îmi vine să cred... sau îmi vine?

Bayazid 


Bayazid a dispărut de pe amintirifoto. Acum mă întreb dacă în realitate nu a fost doar un fragment al imaginației mele. Poate tot blog-ul e astfel. Sau toată lumea. Mă urmăresc? EI știu!

1 comment: